Vochtwering in Utrecht, voor een vochtvrij pand.

Vochtwering in Utrecht is erg vaak nodig. Door ons natte klimaat, de relatief lage ligging van de stad en de aanwezigheid van water als het Amsterdams Rijnkanaal en de grachtengordel hebben veel woningen in de regio Utrecht last van vochtproblemen als doorslaand vocht of lekkages.

Vervelend, want vocht in huis of op de werkplek is slecht voor de gezondheid en heeft een slechte uitwerking op stucwerk en meubilair. Het is dan ook raadzaam om na constatering van een vochtprobleem, het vocht direct te laten verwijderen en de oorzaak aan te pakken.  

Prevent Vochtwering uit Vianen helpt u hierbij met behulp van diverse injectietechnieken, zodat uw woning of bedrijfspand weer droog en fris is én blijft.  

Onze vochtoplossingen

Prevent Vochtwering biedt in Utrecht de oplossing voor alle vochtproblemen in huis en op de werkvloer, wat de oorzaak ook is. Zo biedt Prevent Vochtwering de volgende bestrijdingstechnieken:
1. Vochtwering

2. Bouwput lekkage

3. Bouwkundige Injectiesystemen

Onze medewerkers zijn deskundig, beschikken over moderne apparatuur en werken volgens de laatste richtlijnen. Ons bedrijf is gehuisvest in Vianen, naast Utrecht. Door deze ligging bij de A2 zijn wij zo bij u op locatie om u van dienst te zijn.

Ook geïnteresseerd in vochtwering in de regio Utrecht of heeft u een vraag?

Neem dan contact op.

De voordelen

Na meer dan 35 jaar ervaring weten wij precies hoe we vochtproblemen zo effectief mogelijk kunnen oplossen.

 • Vochtwering sinds 1983
 • Moderne oplossingen
 • Effectieve methoden
 • Blijvende oplossingen
 • Onder garantie opgeleverd
 • High-tech apparatuur

Snel & vakkundig geholpen

Prevent Vochtwering heeft mij snel en vakkundig geholpen. Het contact verliep goed en de offerte was compleet en ontving ik binnen 24uur. Daarnaast verliep de planning prettig en zijn de werkzaamheden netjes uitgevoerd.

Rick den Hartog

Echte vakmensen!

Prevent Vochtwering is een absolute specialist op het gebied van vochtwering en vochtproblemen. Het zijn echte vakmensen die klantvriendelijkheid en goede (24/7) service hoog in het vaandel hebben staan. Top bedrijf!

Habbo de Vaere

Snel en professioneel

Prevent Vochtwering was snel en professioneel met het oplossen van ons vocht probleem. Daarnaast was het personeel flexibel en zeer vriendelijk. Een aanrader!

Jules Roovers

oceanco-logo
efteling-logo
world-fashion-centre-logo
rijksmuseum-logo

Kunnen wij jouw vochtprobleem verhelpen?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen doorgaans binnen 1 uur contact met je op. Geen zin om te wachten? Bel ons direct.  Velden met een * zijn verplicht

  • Totaaloplossing bij vochtproblemen
  • Sinds 1983
  • Onder garantie opgeleverd
  • High-tech apparatuur
  • Snelle & effectieve oplossingen