Vochtwering in Arnhem, altijd een oplossing.

Bent u op zoek naar een vochtweringsspecialist in de omgeving van Arnhem? Dan zit u bij Prevent Vochtwering, gevestigd in het midden van het land, goed.

In de regio Arnhem krijgen veel panden te maken met vochtgerelateerde problemen. Dit met name door het vochtige klimaat in Nederland en de stroming van de Nederrijn. Hierdoor is er veelvuldig sprake van ondergelopen kelders en kruipruimtes en andere vochtproblemen. Deze problemen wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weren.  U kunt voor een snelle en blijvende oplossing voor vochtproblemen contact opnemen met Prevent Vochtwering. Onze enthousiase, deskundige medewerkers komen graag bij uw langs om de oorzaal van het vocht weg te nemen.

Hoe doet Prevent Vochtwering dat?

Dankij moderne injectietechnieken, verhelpt Prevent Vochtwering het vocht in woningen en bedrijfspanden in en rondom Arnhem. Niet alleen wordt het vocht verwijderd, ook wordt de oorzaak aangepakt, waardoor het vochtprobleem niet terugkeert. Uw huis of bedrijfspand is in mum van tijd weer droog en fris. De vochtoplossingen die Prevent Vochtwering biedt gaan verder dan alleen het droog maken van woningen en bedrijfspanden. Ook verhelpt Prevent Vochtwering lekkages in bouwputten en stabiliseert Prevent de ondergrond om grond gereed te maken voor de bouw.

Benieuwd naar onze oplossingen? Bekijk dan onderstaande onderwerpen en lees over onze vochtbestrijdingstechnieken.

 1. Vochtwering
 1. Bouwput lekkage
 1. Bouwkundige Injectiesystemen

Liever gelijk een offerte voor vochtwering in de regio Arnhem?

Neem dan contact op.

De voordelen

Na meer dan 35 jaar ervaring weten wij precies hoe we vochtproblemen zo effectief mogelijk kunnen oplossen.

 • Vochtwering sinds 1983
 • Moderne oplossingen
 • Effectieve methoden
 • Blijvende oplossingen
 • Onder garantie opgeleverd
 • High-tech apparatuur

Snel & vakkundig geholpen

Prevent Vochtwering heeft mij snel en vakkundig geholpen. Het contact verliep goed en de offerte was compleet en ontving ik binnen 24uur. Daarnaast verliep de planning prettig en zijn de werkzaamheden netjes uitgevoerd.

Rick den Hartog

Snel en professioneel

Prevent Vochtwering was snel en professioneel met het oplossen van ons vocht probleem. Daarnaast was het personeel flexibel en zeer vriendelijk. Een aanrader!

Jules Roovers

Echte vakmensen!

Prevent Vochtwering is een absolute specialist op het gebied van vochtwering en vochtproblemen. Het zijn echte vakmensen die klantvriendelijkheid en goede (24/7) service hoog in het vaandel hebben staan. Top bedrijf!

Habbo de Vaere

oceanco-logo
efteling-logo
world-fashion-centre-logo
rijksmuseum-logo

Kunnen wij jouw vochtprobleem verhelpen?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen doorgaans binnen 1 uur contact met je op. Geen zin om te wachten? Bel ons direct.

Velden met een * zijn verplicht
 • Totaaloplossing bij vochtproblemen
 • Sinds 1983
 • Onder garantie opgeleverd
 • High-tech apparatuur
 • Snelle & effectieve oplossingen