Kelderafdichting voor een permanent vochtvrije kelder

Heeft u last van water of vocht in uw kelder? Kelderafdichting van Prevent Vochtwering is de oplossing om uw kelder weer vochtvrij te maken. Onze experts dichten uw keldermuren door middel van injectie af, zodat uw kelder weer volledig waterdicht is en blijft.

Kelderafdichting door Prevent Vochtwering draagt bij aan een gezondere leefomgeving, een frisse kelder, stijgende woonwaarde en lagere energiekosten.

Afdichten van uw kelder door injectie

De experts van Prevent Vochtwering hebben jarenlange ervaring met het afdichten van keldermuren. Of het nou gaat om een kelder in een woonhuis, een bedrijfspand of een grachtenpand: Prevent Vochtwering maakt uw kelder weer vocht- en stankvrij door het inzetten van speciale injectieapparatuur.

Door de hoge waterdruk van het grondwater rondom uw kelder is injecteren namelijk de enige structurele oplossing om uw kelder af te dichten. Het plaatsen van nieuwe muren, prefab onderdelen of enkel saneerpleisters zijn daarentegen slechts tijdelijke opties.

Voordelen

Na meer dan 35 jaar ervaring weten wij precies hoe we vochtproblemen zo effectief mogelijk kunnen oplossen.

 • Sinds 1993
 • Moderne oplossingen
 • Effectieve methoden
 • Blijvende oplossingen
 • Onder garantie opgeleverd
 • High-tech apparatuur

Hoe werkt kelderafdichting?

Onder hoge druk injecteren onze experts een speciale gel in uw keldermuren. Deze vloeistof hardt uit, waarna de keldermuren een beschermlaag bevatten. Op deze laag worden saneerpleisters met een vochtregulerend middel aangebracht. Het vocht kan door deze pleisters geleidelijk haar weg naar buiten vinden, zodat uw keldermuren vochtvrij zijn en blijven.

Wilt u ook graag een vochtvrije kelder? Neem dan contact op met Prevent Vochtwering.

Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en een vrijblijvende offerte uit te brengen.

Snel en professioneel

Prevent Vochtwering was snel en professioneel met het oplossen van ons vocht probleem. Daarnaast was het personeel flexibel en zeer vriendelijk. Een aanrader!

Jules Roovers

Snel & vakkundig geholpen

Prevent Vochtwering heeft mij snel en vakkundig geholpen. Het contact verliep goed en de offerte was compleet en ontving ik binnen 24uur. Daarnaast verliep de planning prettig en zijn de werkzaamheden netjes uitgevoerd.

Rick den Hartog

Echte vakmensen!

Prevent Vochtwering is een absolute specialist op het gebied van vochtwering en vochtproblemen. Het zijn echte vakmensen die klantvriendelijkheid en goede (24/7) service hoog in het vaandel hebben staan. Top bedrijf!

Habbo de Vaere

oceanco-logo
efteling-logo
world-fashion-centre-logo
rijksmuseum-logo

Kunnen wij uw vochtprobleem verhelpen?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen doorgaans binnen 1 uur contact met u op. Geen zin om te wachten? Bel ons direct.  Velden met een * zijn verplicht

  • Totaaloplossing bij vochtproblemen
  • Sinds 1983
  • Onder garantie opgeleverd
  • High-tech apparatuur
  • Snelle & effectieve oplossingen