Doorvoerlekkage? Kies voor Prevent Vochtwering.

Doorvoerlekkages ontstaan veelal in kelders en kruipruimtes. Deze lekkages vinden plaats bij het leidingwerk en de bekabeling die ondergronds van buitenaf door uw muren naar binnen lopen. Deze kabels, leidingen en (riool)buizen worden doorvoer genoemd.

Hoe ontstaat een doorvoerlekkage?

De doorvoer bevindt zich in Nederland in de meeste gevallen net op of onder het grondwaterpeil. Hierdoor kunnen doorvoerlekkages gemakkelijk ontstaan, doordat het vocht in de grond door de ondergrondse doorvoergaten langs de bekabeling en buizen naar binnen sijpelt.

Het vocht dat hierdoor in uw kelder of kruipruimte komt, veroorzaakt niet alleen een ongezonde leefomgeving en muffe geurtjes, maar kan ook gevaarlijk zijn als de lekkage plaatsvindt bij uw elektriciteitskabels.

Een tweede oorzaak van lekkages bij de doorvoer is een verzakking van de grond rondom uw woning of bedrijfspand. Hierdoor neemt de spanning op de doorvoer toe waardoor scheuren en beschadigingen in het leidingwerk, riolering en bekabeling ontstaan.

Ook zware regenval kan doorvoerlekkages veroorzaken, doordat het grondwaterpeil tijdelijk in rap tempo stijgt en water naar binnen druppelt.

Voordelen

Na meer dan 35 jaar ervaring weten wij precies hoe we vochtproblemen zo effectief mogelijk kunnen oplossen.

 • Sinds 1993
 • Moderne oplossingen
 • Effectieve methoden
 • Blijvende oplossingen
 • Onder garantie opgeleverd
 • High-tech apparatuur

Prevent Vochtwering lost uw doorvoerlekkage op

De vochtexperts van Prevent Vochtwering lossen uw doorvoerlekkage eenvoudig op door het inzetten van speciale injectietechnieken. Hierbij wordt onder hoge druk een speciale vloeistof tot achter het doorvoerpunt geïnjecteerd.

Na uitharding van de gelachtige vloeistof ontstaat een volledig waterdichte afdichting aan de achterzijde van de doorvoer. Deze afdichting voorkomt dat er voortaan nog water en vocht via de doorvoer uw woning of bedrijfspand binnenkomt. Injecteren biedt dan ook een structurele vochtoplossing voor uw lekkage. Ook bij krimp en verzakking op een later moment blijven de doorvoerlekkages na behandeling van Prevent Vochtwering blijvend weg.

Wilt u graag uw doorvoerlekkages door ons laten verhelpen? Neem dan contact op met Prevent Vochtwering. Wij komen graag bij u langs om de lekkage te bekijken en direct voor u op te lossen, zodat uw kelder of kruipruimte weer vochtvrij is.

Echte vakmensen!

Prevent Vochtwering is een absolute specialist op het gebied van vochtwering en vochtproblemen. Het zijn echte vakmensen die klantvriendelijkheid en goede (24/7) service hoog in het vaandel hebben staan. Top bedrijf!

Habbo de Vaere

Snel en professioneel

Prevent Vochtwering was snel en professioneel met het oplossen van ons vocht probleem. Daarnaast was het personeel flexibel en zeer vriendelijk. Een aanrader!

Jules Roovers

Snel & vakkundig geholpen

Prevent Vochtwering heeft mij snel en vakkundig geholpen. Het contact verliep goed en de offerte was compleet en ontving ik binnen 24uur. Daarnaast verliep de planning prettig en zijn de werkzaamheden netjes uitgevoerd.

Rick den Hartog

oceanco-logo
efteling-logo
world-fashion-centre-logo
rijksmuseum-logo

Kunnen wij uw vochtprobleem verhelpen?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen doorgaans binnen 1 uur contact met u op. Geen zin om te wachten? Bel ons direct.  Velden met een * zijn verplicht

  • Totaaloplossing bij vochtproblemen
  • Sinds 1983
  • Onder garantie opgeleverd
  • High-tech apparatuur
  • Snelle & effectieve oplossingen