Vochtige muren? Laat uw muur injecteren voor vochtvrij pand

Het injecteren van muren is een doeltreffende oplossing voor het vochtvrij maken van uw woning of bedrijfspand. Omdat vocht niet alleen vervelende gevolgen heeft voor uw stucwerk en inboedel en daarnaast slecht is voor uw gezondheid, is het raadzaam om na constatering van een vochtprobleem in uw muur, het vocht direct te laten weren door muurinjectie.

Muren injecteren, hoe werkt het?

Het injecteren van een muur is een techniek waarbij een waterdicht scherm ontstaat in de muur door de injectie van een vochtwerende gel. Deze injectietechniek wordt toegepast bij vocht doorlatende muren, zoals onder andere keldermuren. De reden dat er vocht door de muren komt is doordat metselwerk poreus is en hierdoor grondwater of vocht laat doorsijpelen naar de binnenzijde van de muur.

Hoe injecteert Prevent uw muur?

Doorslaand vocht is gelukkig goed tegen te gaan. De methode die Prevent Vochtwering toepast om doorslaande vocht tegen te gaan is het injecteren van de muren waardoor er een waterdicht scherm in de muur ontstaat. Om deze waterdichte laag te kunnen maken, worden er op systematische wijze gaten geboord in de betreffende muur. Vervolgens worden de gaten onder regelbare druk een voor een worden afperst door middel van vocht- en water werende gel. De gel hard vervolgens uit, waarna de waterdichte laag in de muur ontstaat en vocht niet meer door de muur zal sijpelen.

Nadat de muur is geïnjecteerd dient de oude (aangetaste) stuc laag verwijderd te worden. Hierna kan het drogingsproces beginnen. Nadat de muur helemaal vochtvrij is, is het raadzaam de muur te voorzien van een zogenaamde damp open stuc laag. Dit materiaal zorgt ervoor dat de muur kan ‘ademen’, zodat er geen nieuwe vochtproblemen zullen ontstaan. 

Voordelen

Na meer dan 35 jaar ervaring weten wij precies hoe we vochtproblemen zo effectief mogelijk kunnen oplossen.

 • Vochtwering sinds 1983
 • Moderne oplossingen
 • Effectieve methoden
 • Blijvende oplossingen
 • Onder garantie opgeleverd
 • High-tech apparatuur

Snel en professioneel

Prevent Vochtwering was snel en professioneel met het oplossen van ons vocht probleem. Daarnaast was het personeel flexibel en zeer vriendelijk. Een aanrader!

Jules Roovers

Echte vakmensen!

Prevent Vochtwering is een absolute specialist op het gebied van vochtwering en vochtproblemen. Het zijn echte vakmensen die klantvriendelijkheid en goede (24/7) service hoog in het vaandel hebben staan. Top bedrijf!

Habbo de Vaere

Snel & vakkundig geholpen

Prevent Vochtwering heeft mij snel en vakkundig geholpen. Het contact verliep goed en de offerte was compleet en ontving ik binnen 24uur. Daarnaast verliep de planning prettig en zijn de werkzaamheden netjes uitgevoerd.

Rick den Hartog

Dus heeft u last van vochtige muren en wilt u graag uw muur laten injecteren? Leg dan vrijblijvend uw situatie aan Prevent Vochtwering voor. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en in overleg met u op te lossen.

Liever direct een vrijblijvende offerte voor muur injectie of heeft u een vraag over het injecteren van muren?

Neem dan contact met ons op.

oceanco-logo
efteling-logo
world-fashion-centre-logo
rijksmuseum-logo

Kunnen wij jouw vochtprobleem verhelpen?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen doorgaans binnen 1 uur contact met je op. Geen zin om te wachten? Bel ons direct.

Velden met een * zijn verplicht
 • Totaaloplossing bij vochtproblemen
 • Sinds 1983
 • Onder garantie opgeleverd
 • High-tech apparatuur
 • Snelle & effectieve oplossingen