Vochtige kelder? Prevent lost het op.

Last van een vochtige kelder? Dat is een vervelend, maar komt helaas zeer vaak voor. Gelukkig kunnen vochtige kelders op verschillende manieren behandeld worden, zodat uw kelder weer snel vochtvrij is.

Vocht kan op verschillende manieren de kelder binnenkomen. Zo heeft u wellicht scheuren in de vloer of muur, is er sprake van een kelder lekkage of heeft het hard en langdurig geregend.

Voor alle oorzaken van vocht in uw kelder biedt Preven Vochtwering de oplossing.

Vocht in de kelder oplossen?

Om snel weer gebruik te kunnen maken van een frisse, droge kelder biedt Prevent Vochtwering u de oplossing voor water in uw kelder.  Onze deskundige medewerkers beschikken over de juiste, moderne apparatuur om uw kelder snel en structureel vochtvrij te maken.

De methode die Prevent Vochtwering toepast wanneer u last heeft van kelderlekkage of een vochtige kelder, is het injecteren van uw muur met een gel op waterbasis. De specialist boort eerst de lekkages in uw kelder aan. Vervolgens spuit hij onder gereduceerde druk de vloeistof door de injectieslangen in de constructie. Na reactie en uitharding van de vloeistof ontstaat er een waterdichte laag in uw keldermuur, waardoor vocht niet meer door de muur kan vloeien.

Wilt u graag dat een specialist vrijblijvend de vochtsituatie in uw kelder bekijkt of heeft u een vraag over vocht in de kelder?

Neem dan contact op.

Voordelen

Na meer dan 35 jaar ervaring weten wij precies hoe we vochtproblemen zo effectief mogelijk kunnen oplossen.

 • Vochtwering sinds 1983
 • Moderne oplossingen
 • Effectieve methoden
 • Blijvende oplossingen
 • Onder garantie opgeleverd
 • High-tech apparatuur

Snel en professioneel

Prevent Vochtwering was snel en professioneel met het oplossen van ons vocht probleem. Daarnaast was het personeel flexibel en zeer vriendelijk. Een aanrader!

Jules Roovers

Snel & vakkundig geholpen

Prevent Vochtwering heeft mij snel en vakkundig geholpen. Het contact verliep goed en de offerte was compleet en ontving ik binnen 24uur. Daarnaast verliep de planning prettig en zijn de werkzaamheden netjes uitgevoerd.

Rick den Hartog

Echte vakmensen!

Prevent Vochtwering is een absolute specialist op het gebied van vochtwering en vochtproblemen. Het zijn echte vakmensen die klantvriendelijkheid en goede (24/7) service hoog in het vaandel hebben staan. Top bedrijf!

Habbo de Vaere

oceanco-logo
efteling-logo
world-fashion-centre-logo
rijksmuseum-logo

Kunnen wij uw vochtprobleem verhelpen?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen doorgaans binnen 1 uur contact met u op. Geen zin om te wachten? Bel ons direct.  Velden met een * zijn verplicht

  • Totaaloplossing bij vochtproblemen
  • Sinds 1983
  • Onder garantie opgeleverd
  • High-tech apparatuur
  • Snelle & effectieve oplossingen