Muur waterdicht maken? Prevent, voor een vochtvrij huis.

Waterdichte muren zijn belangrijke voor het voorkomen van vochtproblemen in huis. Belangrijke, want vocht in uw woning kan leiden tot gezondheidsklachten als allergieën en de schimmels verergeren aandoeningen als astma en reuma. Daarnaast zijn vocht- en schimmelplekken in huis natuurlijk geen fraai gezicht.

Voor het weer waterdicht maken van uw muren, schakelt u Prevent Vochtwering in. Prevent Vochtwering heeft namelijk al bijna 40 jaar ervaring met het oplossen van vochtproblemen in huis en maakt uw muur weer blijvend waterdicht.

Oorzaken vochtige muren

Er zijn verschillende oorzaken die leiden tot een vochtige muur:

In alle gevallen dient er een behandeling plaats te vinden om het vocht te weren.

 

 

Voordelen

Na meer dan 35 jaar ervaring weten wij precies hoe we vochtproblemen zo effectief mogelijk kunnen oplossen.

 • Vochtwering sinds 1983
 • Moderne oplossingen
 • Effectieve methoden
 • Blijvende oplossingen
 • Onder garantie opgeleverd
 • High-tech apparatuur

Binnenmuur waterdicht maken

Om vocht dat binnensijpelt door uw muur tegen te gaan, biedt Prevent Vochtwering muurinjectie, een methode om uw muur weer waterdicht te maken. Bij het tegengaan van doorslaand en optrekkend vocht wordt de muur zorgvuldig en systematisch geïnjecteerd met een vochtkerende gel. Eenmaal in de muur, hardt de ingebrachte gel uit waardoor er een beschermende, waterdichte laag in de muur ontstaat. Hierdoor ontstaat er een waterdicht scherm in de muur, waardoor vocht niet meer door de muur kan vloeien en uw muren weer waterdicht zijn.

Buitenmuur waterdicht maken

Voor het waterdicht maken van uw buitenmuur of gevel gebruikt Prevent Vochtwering een andere methode, namelijk impregneren of hydrofoberen. Hierbij vormt zich een waterafstotende laag op de gevel, waardoor (doorslaand) vocht niet meer naar binnen kan sijpelen. Een andere toepasbare optie is het vervangen van gevelbekleding. In beide gevallen is uw muur weer waterdicht en kunt u genieten van een vochtvrij huis.

Echte vakmensen!

Prevent Vochtwering is een absolute specialist op het gebied van vochtwering en vochtproblemen. Het zijn echte vakmensen die klantvriendelijkheid en goede (24/7) service hoog in het vaandel hebben staan. Top bedrijf!

Habbo de Vaere

Snel en professioneel

Prevent Vochtwering was snel en professioneel met het oplossen van ons vocht probleem. Daarnaast was het personeel flexibel en zeer vriendelijk. Een aanrader!

Jules Roovers

Snel & vakkundig geholpen

Prevent Vochtwering heeft mij snel en vakkundig geholpen. Het contact verliep goed en de offerte was compleet en ontving ik binnen 24uur. Daarnaast verliep de planning prettig en zijn de werkzaamheden netjes uitgevoerd.

Rick den Hartog

oceanco-logo
efteling-logo
world-fashion-centre-logo
rijksmuseum-logo

Kunnen wij uw vochtprobleem verhelpen?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen doorgaans binnen 1 uur contact met u op. Geen zin om te wachten? Bel ons direct.  Velden met een * zijn verplicht

  • Totaaloplossing bij vochtproblemen
  • Sinds 1983
  • Onder garantie opgeleverd
  • High-tech apparatuur
  • Snelle & effectieve oplossingen