Vochtwering in Amsterdam voor een vochtvrij pand.

Vochtwering nodig omdat u kampt met vochtproblemen in de regio Amsterdam? Dan bent u bij Prevent Vochtwering, gevestigd in de Randstad, aan het juiste adres.

Door het vochtige klimaat, de relatief lage ligging van onze hoofdstad en de grachtengordel hebben veel huizen en (grachten)panden in en bij Amsterdam behoefte aan vochtwering. In de binnenstad hebben pandeigenaren veelal te kampen met ondergelopen (werk)kelders of doorslaand vocht. Met oog op uw gezondheid en spullen is het zaak dit vocht snel te weren.

Gelukkig biedt Prevent Vochtwering in de regio Amsterdam de oplossing tegen deze vochtproblematiek, zodat het vocht en de oorzaak worden weggenomen en u weer in een droge omgeving verblijft.

Wat wij verhelpen in de regio Amsterdam

Het bestrijden van vocht wordt veelal gedaan aan de hand van injectietechnieken, iets waar Prevent Vochtwering in gespecialiseerd is. Na behandeling is uw pand weer droog en vrij van vieze geurtjes en schimmels.

Prevent Vochtwering pakt alle vochtproblemen aan. Of het gaat om vochtwering in huis, een lekkage in de bouwput of het vochtvrij maken van grond ten behoeve van grondstabilisatie.

Onderstaand leest u welke vochtproblemen door de medewerkers van Prevent Vochtwering structureel worden opgelost.

1. Vochtwering

2. Bouwput lekkage

3. Bouwkundige Injectiesystemen

Op al onze werkzaamheden garanderen wij de hoogste kwaliteit. Wij werken dan ook niet voor niets met de modernste apparatuur en technieken. Daarnaast zijn al onze medewerkers deskundig en hebben zij jarenlange ervaring met de gangbare injectietechnieken. Binnen en buiten de regio Amsterdam.

Uiteraard werken wij volgens de laatste richtlijnen en kunnen wij u doordat wij gevestigd zijn in de Randstad aan de A2 altijd snel van dienst zijn.

Ook geïnteresseerd in vochtwering in de regio Amsterdam?

Neem dan contact op.

De voordelen

Na meer dan 35 jaar ervaring weten wij precies hoe we vochtproblemen zo effectief mogelijk kunnen oplossen.

 • Vochtwering sinds 1983
 • Moderne oplossingen
 • Effectieve methoden
 • Blijvende oplossingen
 • Onder garantie opgeleverd
 • High-tech apparatuur

Snel & vakkundig geholpen

Prevent Vochtwering heeft mij snel en vakkundig geholpen. Het contact verliep goed en de offerte was compleet en ontving ik binnen 24uur. Daarnaast verliep de planning prettig en zijn de werkzaamheden netjes uitgevoerd.

Rick den Hartog

Echte vakmensen!

Prevent Vochtwering is een absolute specialist op het gebied van vochtwering en vochtproblemen. Het zijn echte vakmensen die klantvriendelijkheid en goede (24/7) service hoog in het vaandel hebben staan. Top bedrijf!

Habbo de Vaere

Snel en professioneel

Prevent Vochtwering was snel en professioneel met het oplossen van ons vocht probleem. Daarnaast was het personeel flexibel en zeer vriendelijk. Een aanrader!

Jules Roovers

oceanco-logo
efteling-logo
world-fashion-centre-logo
rijksmuseum-logo

Kunnen wij jouw vochtprobleem verhelpen?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen doorgaans binnen 1 uur contact met je op. Geen zin om te wachten? Bel ons direct.  Velden met een * zijn verplicht

  • Totaaloplossing bij vochtproblemen
  • Sinds 1983
  • Onder garantie opgeleverd
  • High-tech apparatuur
  • Snelle & effectieve oplossingen