Trekanker lekkage? Prevent lost het op.

Een trekanker lekkage is vervelende lekkage dat in de bouwput ontstaat, waardoor u tijdelijk uw werkzaamheden moet staken. Om ervoor te zorgen dat de bouwwerkzaamheden niet te lang gehinderd worden en de financiële gevolgen zoveel mogelijk worden beperkt, zal de damwand lekkage zo snel mogelijk verholpen moeten worden door een specialist.  

Prevent Vochtwering is al bijna 40 jaar gespecialiseerd in het verhelpen van trekanker lekkages.  Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste, moderne apparatuur om het vocht in de bouwput snel en structureel te bestrijden.

Oorzaak trekanker lekkage

Op de wanden in de bouwput komt grote druk te staan, met name door het grondwater. Trekankers hebben als doel de wanden zoveel mogelijk bij elkaar te houden, zodat vervorming van de bouwput niet kan plaatsvinden. Toch ontstaan er regelmatig juist bij deze trekankers een lekkage. Via de ankers sijpelt het grondwater dan door de wanden.

Oplossing trekanker lekkage

Om de trekanker lekkage op te kunnen lossen zal de specialist van Prevent Vochtwering eerst het water in de bouwput verwijderen. Vervolgens wordt door middel van een zelf ontwikkelde injectiemethode de trekanker waterdicht gemaakt en zo de trekanker lekkage opgelost.

Omdat voorkomen beter is dan genezen adviseert Prevent Vochtwering de trekankers al voordat de bouwput in gebruik wordt genomen waterdicht te maken. Daarnaast is het raadzaam om tijdens de werkzaamheden regelmatig een grondige controle uit te voeren in de bouwput, en met name van de trekankers. Eventuele zwakke plekken kunnen dan preventief behandeld worden, voordat er een lek in de bouwput ontstaat.

Heeft u een trekanker lekkage of heeft u een vraag over een lekkage in de bouwput?

Neem dan contact op.

De voordelen

Na meer dan 35 jaar ervaring weten wij precies hoe we vochtproblemen zo effectief mogelijk kunnen oplossen.

 • Vochtwering sinds 1983
 • Moderne oplossingen
 • Effectieve methoden
 • Blijvende oplossingen
 • Onder garantie opgeleverd
 • High-tech apparatuur

Snel en professioneel

Prevent Vochtwering was snel en professioneel met het oplossen van ons vocht probleem. Daarnaast was het personeel flexibel en zeer vriendelijk. Een aanrader!

Jules Roovers

Snel & vakkundig geholpen

Prevent Vochtwering heeft mij snel en vakkundig geholpen. Het contact verliep goed en de offerte was compleet en ontving ik binnen 24uur. Daarnaast verliep de planning prettig en zijn de werkzaamheden netjes uitgevoerd.

Rick den Hartog

Echte vakmensen!

Prevent Vochtwering is een absolute specialist op het gebied van vochtwering en vochtproblemen. Het zijn echte vakmensen die klantvriendelijkheid en goede (24/7) service hoog in het vaandel hebben staan. Top bedrijf!

Habbo de Vaere

oceanco-logo
efteling-logo
world-fashion-centre-logo
rijksmuseum-logo

Kunnen wij uw vochtprobleem verhelpen?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen doorgaans binnen 1 uur contact met u op. Geen zin om te wachten? Bel ons direct.  Velden met een * zijn verplicht

  • Totaaloplossing bij vochtproblemen
  • Sinds 1983
  • Onder garantie opgeleverd
  • High-tech apparatuur
  • Snelle & effectieve oplossingen