Zwam onder de vloer? Wij lossen het permanent op.

Zwam onder de vloer is een vervelend gevolg van vochtproblemen in huis. Deze veelvoorkomende zwam heeft de toepasselijke naam: huiszwam. De oranje-bruin schimmel met een ronde vorm groeit voornamelijk op hout, maar gedijt ook prima op andere vochtige ondergronden. De sporen van de zwam zijn schadelijk voor uw gezondheid en verspreiden een muffe geur.

Deze zwammen zijn te verwijderen, maar keren bij aanhoudende vochtproblemen gewoon terug. Schakel daarom een specialist zoals Prevent Vochtwering in om de achterliggende oorzaak op te sporen en het probleem op te lossen. 

Waar groeit de zwam?

De meest ideale plekken voor de zwam om ongestoord te groeien zijn: vloeren, kelders en kruipruimtes. Doordat de schimmels zich in deze vochtige plaatsen snel kunnen verspreiden, loopt u het risico dat ze de constructie of uw vloer beschadigen. Wanneer u merkt dat uw plinten of vloer aan het vervormen zijn, kan dit veroorzaakt zijn door de zwam.

Hoe bestrijden we de zwam onder uw vloer?

Om de nadelige gevolgen voor uw woning en gezondheid tegen te gaan dienen de zwammen onder uw vloer uitgeroeid te worden door een specialist.

Daarnaast zal de oorzaak van de zwamgroei aangepakt worden. In de meeste gevallen is een van onderstaande zaken de reden van de zwam onder uw vloer.

Benieuwd welke oplossingen Prevent Vochtwering biedt om de zwam onder uw vloer structureel te verwijderen of heeft u een andere vraag over zwammen of schimmels?

Neem dan contact op.  

Voordelen

Na meer dan 35 jaar ervaring weten wij precies hoe we vochtproblemen zo effectief mogelijk kunnen oplossen.

 • Vochtwering sinds 1983
 • Moderne oplossingen
 • Effectieve methoden
 • Blijvende oplossingen
 • Onder garantie opgeleverd
 • High-tech apparatuur

Echte vakmensen!

Prevent Vochtwering is een absolute specialist op het gebied van vochtwering en vochtproblemen. Het zijn echte vakmensen die klantvriendelijkheid en goede (24/7) service hoog in het vaandel hebben staan. Top bedrijf!

Habbo de Vaere

Snel & vakkundig geholpen

Prevent Vochtwering heeft mij snel en vakkundig geholpen. Het contact verliep goed en de offerte was compleet en ontving ik binnen 24uur. Daarnaast verliep de planning prettig en zijn de werkzaamheden netjes uitgevoerd.

Rick den Hartog

Snel en professioneel

Prevent Vochtwering was snel en professioneel met het oplossen van ons vocht probleem. Daarnaast was het personeel flexibel en zeer vriendelijk. Een aanrader!

Jules Roovers

oceanco-logo
efteling-logo
world-fashion-centre-logo
rijksmuseum-logo

Kunnen wij jouw vochtprobleem verhelpen?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen doorgaans binnen 1 uur contact met je op. Geen zin om te wachten? Bel ons direct.

Velden met een * zijn verplicht
 • Totaaloplossing bij vochtproblemen
 • Sinds 1983
 • Onder garantie opgeleverd
 • High-tech apparatuur
 • Snelle & effectieve oplossingen